Maksaminen

Maksaminen Neurosonic-verkkokaupassa

Voit maksaa Neurosonicin verkkokaupassa yleisimmillä verkkopankkimaksutavoilla, pankki- ja luottokorteilla sekä laskuvaihtoehdoilla.

Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Neurosonic-rahoituksessa on aina kiinteä korko, sekä kuukausierä. Lainan voi myös maksaa pois milloin tahansa, ilman lisäkuluja.

Voit hakea rahoitusta jopa ennen yhteydenottoa Neurosoniciin, eikä allekirjoitettu sopimus sido sinua vielä tilaukseen.

Lue lisää Neurosonic-rahoituksesta

Nyt voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa. Rent2Own-rahoituksen kuukausierät asiakkaalle 12 kuukauden sopimuskaudella.

Lue lisää Rent2Own palvelusta

Neurosonic-laitteen voi hankkia leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Leasing-sopimukset tehdään 1-5 vuodeksi, alkaen 56 €/kk*.

Katso TÄÄLTÄ laskutaulukko Grenken leasing -sopimuksille tai ota meihin suoraan yhteyttä.

Voit hankkia laitteemme yrityksellesi myös laskulla. Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.