neurosonic_hero

Tehokas apuväline kuntoutuksen tueksi

Täydennä stressiperäisten ja neurologisten oireiden työkalupakkia Neurosonicin avulla. Voit säästää omia resursseja ja tarjota tukea kuntoutukseen uudenlaisella työvälineellä, josta on saatu erinomaisia tuloksia jo sadoilla eri alojen ammattilaisilla.

Stressiperäisiä oireita on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic tuottaa matalataajuista värähtelyä, joka luonnollisena mekanismina vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja erityisesti sympaattiseen toimintaan. Värähtely rentouttaa tehokkaasti ja rauhoittaa hälytystilassa olevia hermoratoja, jolloin keho ja mieli pääsevät palautumaan.

Neurosonic on käytössä sadoilla asiantuntijoilla psykoterapiassa, fysioterapiassa, terveydenhuollossa sekä kuntoutuksessa. Oleelliset käyttöalueet ovat unihäiriöiden, stressin, kivun, ahdistuneisuuden ja mielialaoireiden lievitys sekä rentoutumisen, kehotietoisuuden ja aineenvaihdunnan edistäminen. Erinomaisia tuloksia on saatu neurologisissa oireissa, erityisesti MS-taudissa, Parkinsonissa, AVH-kuntoutujilla ja kehitysvammaisilla sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ? OTA HELPOSTI YHTEYTTÄ CHATISSA, VAIKKA HETI!

Avaa chat

Neurosonic-leasing

Professional-tuoli

170x77 cm

Neurosonic-tuoteperheen helmi voimakkaalla palauttavalla ja rentouttavalla efektillä. Monet eri alojen ammattilaiset käyttävät Pro-tuoliamme täydentääkseen palvelujaan. Nyt myös edullisella ja huolettomalla leasing-sopimuksella. Kysy lisää avaamalla chat!

60 kk alv 0% alk.

81 €/kk

neurosonic_tuote
  nuolivasen nuolioikea
 • Vuokraa & kokeile

  patja

  Neurosonic mobiili-patja

  Alk.

  200 € / 2 viikkoa

  sis. alv 24%
 • patja

  Neurosonic mobiili-patja

  Alk.

  2,490.00 €

  sis. alv 24%
 • divaani

  Neurosonic divaani

  Alk.

  3,690.00 €

  sis. alv 24%
 • tuoli

  Neurosonic Professional-tuoli

  Alk.

  5,190.00 €

  sis. alv 24%
 • onnituoli

  Neurosonic TV-tuoli

  Alk.

  3,690.00 €

  sis. alv 24%
 • sennheiser-kuulokkeet

  Musiikkilisenssi ja Sennheiser HD569 -kuulokkeet

  229.00 €

  sis. alv 24%
 • teline

  Teline + Samsung Galaxy Tab A10.1 - tabletti

  619.00 €

  sis. alv 24%
 • kantokassi

  Kantokassi mobiilipatjaan

  160.00 €

  sis. alv 24%

Palvelemme mielellämme

Haluaisitko keskustella kuinka Neurosonic palvelisi sinua hoitotyön tai kuntoutuksen tukena? Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä!

Kattava ohjelmavalikoima

Voit helposti valita mobiiliapplikaatiolla valmiita 10-40 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin tai palautumiseen.

OHJELMAT
neurosonicohjelma
neurosonic_henkilokuva

Annamme kokemusten puhua puolestaan

Päivittäin saamme kuulla, kuinka Neurosonic on auttanut asiakkaitamme voimaan paremmin. Kiitos on ollut vaikuttavaa. Katso miten usea elämä on saanut uuden suunnan.

neurosonic-valkoinen-aalto